Välkommen till Fullerö Handel

Om butiken | Inredning, Trädgård & Café | Design Fullerö

Öppettider

Mån - Fre 10.00 - 19.00
Lördag 10.00 - 17.00
Söndag 11.00 - 17.00
Helgdagar se Facebook

Ring oss!

018-32 73 87

Om Fullerö Handel

Vi öppnade 1994 och har idag cirka 2000 kvm butiksyta fyllda med presenter, inredning och trädgård. Vi har ett brett sortiment som ständigt förnyas och vi anpassar oss efter årets säsonger.

Perfekta presenter finns i alla prisklasser. Under vår och sommar har vi ett spännande utbud av trädgårdsprodukter och på hösten och vintern lägger vi stor vikt vid att skapa stämningsfulla miljöer och att få fram inredningsdetaljer som höjer mysfaktorn i hemmet.

I sommar öppnar vår nya trädgårdsdel med olika teman. Besök gärna butikens café som har öppet året om.

Hjärtligt välkommen!

Kontakta oss

Du kan ringa oss på 018-32 73 87 eller maila på

Hitta till butiken

Vi vill gärna att du besöker oss. Det är lätt att hitta till butiken. Vägbeskrivning finns nedan. Du kan också kolla in Google Maps eller knappa in koordinaterna i din GPS: 59.9358, 17.6471

Åker du från Uppsala:
Kör väg 290 mot Storvreta. Efter ca 5 km ligger Fullerö Handel på höger sida.

Kommer du på E4:an:
Sväng av vid avfart 189 (Forsmark/Storvreta). Kör mot Gamla Uppsala. Kör ca 900 meter, Fullerö Handel ligger på vänster sida.

Facebook och kundklubben

Vi finns på Facebook och tycker om att vara där. Därför har vi valt att lägga nyheter och "blogg" enbart på Facebook. Genom att gå med i Facebook och "gilla" oss så får du automatiskt nyheter och inspirerande bilder från oss.

Du kan också gå med i vår kundklubb genom att klicka här. Du behöver inte gå med i Facebook för att gå med i vår kundklubb. Som medlem i kundklubben får du regelbundna mail med rabatter, erbjudanden och nyheter. Vi har också kundklubbskvällar i butiken med trevligt mingel och rabatter.

Facebook

 

Vi finns på facebook. Där finner ni nyheter och inspiration.


Visa större karta