Mån-Fre 10-19
Lördag 10-17
Söndag 11-17

Mån-Fre 10-19
Lördag 10-17
Söndag 11-17

Mån-Fre 10-19
Lördag 10-17
Söndag 11-17

facebook finns öppettider för helger och röda dagar.
Caféet har andra öppettider!
Gilla oss på facebook!


 

Inredning

I butiken finns ett brett utbud av produkter såsom bland annat: Badrumsartiklar, barnsaker, doftljus, gjutjärn, glas, keramik, korg, krokar & beslag, krukor, krukväxter, kryddkvarnar, lampor, lampskärmar, ljus, ljuskronor, lyktor, marschallhållare, möbler, porslin, smide, säsongsprodukter, tavlor, textilier, vinställ, öppna spisen-tillbehör.

Presenter

Vi hjälper gärna till med presentinslagning. Vårt sortiment är stort och ni kan endast se detta som helhet i vår butik. För ett axplock gå gärna in på vår facebooksida. För produktfrågor skicka gärna ett mail på handel@fullero.nu

Trädgård

I butiken finner ni ett stort utbud av vacker trädgårdskonst och praktiska trädgårdstillbehör. Hos oss finner ni en rofylld inspirationsträdgård med trädgårdscafé. Vi har bland annat: Ampelkrukor, Betongprodukter, fågelholkar, gjutjärn, jord möbler, plantor, plåtkrukor, obelisker, rosenportaler, spaljéer, trädgårdskonst & vattenfall.

Om Fullerö Handel

Vi öppnade 1994 och har idag cirka 2000 kvm butiksyta fyllda med presenter, inredning och trädgård. Vi har ett brett sortiment som ständigt förnyas och vi anpassar oss efter årets säsonger.

Perfekta presenter finns i alla prisklasser. Under vår och sommar har vi ett spännande utbud av trädgårdsprodukter och på hösten och vintern lägger vi stor vikt vid att skapa stämningsfulla miljöer och att få fram inredningsdetaljer som höjer mysfaktorn i hemmet.

Besök gärna vår trädgårdsdel med olika teman och caféet som har öppet året om.

Kundklubben

Vi utför underhåll på vår kundklubb men snart kan du gå med igen.
Som medlem i kundklubben får du regelbundna mail med rabatter, erbjudanden och nyheter. Vi har också kundklubbskvällar i butiken med trevligt mingel och rabatter.

Kontakta oss

Du kan ringa oss på 018-32 73 87 eller maila på handel@fullero.nu

Hitta till butiken

Vi vill gärna att du besöker oss. Det är lätt att hitta till butiken. Vägbeskrivning finns nedan. Du kan också kolla in Google Maps eller knappa in koordinaterna i din GPS: 59.9358, 17.6471

Åker du från Uppsala: Kör väg 290 mot Storvreta. Efter ca 5 km ligger Fullerö Handel på höger sida.

Kommer du på E4:an: Sväng av vid avfart 189 (Forsmark/Storvreta). Kör mot Gamla Uppsala. Kör ca 900 meter, Fullerö Handel ligger på vänster sida.

Facebook

Vi finns på facebook och tycker om att vara där. Därför har vi valt att lägga nyheter och "blogg" enbart på facebook. Genom att gå med i facebook och "gilla" oss så får du automatiskt nyheter och inspirerande bilder från oss.